Evenimente

La cules pe Tărâmul
Crăiței Merelor

   În premieră, în 2022 am  deschis porțile #tărâmului Crăiței Merelor pentru tine, pentru a-ți dărui o experință unică și inedită alături de cei dragi, o oportunitate de a crea amintiri ce vor dura o viață.

    Ne-am întâlnit cu mic cu mare în livada plina cu mere delicioase unde te-ai bucurat de fructele delicioase și ai primit invitația de a te deconecta de agitația orașului, de a te bucura de natură și de a te relaxa în livada de peste 3000 m2 cu soiuri delicioase de mere, prune si pere.

    Am promis că îți vom oferi o experiență inedită, unică și delicioasă și asa a fost! Am avut parte și de o mare surpriză însa: TU ne-ai oferit nouă, cea mai frumoasă experiență și ne-ai daruit curaj și încredere în visul nostru: acela de a ajunge la cât mai multe familii cu fructele noastre.

   Și tu, ca fiecare persoană care a pășit în livadă, te-ai înfruptat din primul măr întâlnit la intrarea în livadă: deliciosul Ionatan. Așa-i că nu vei uita curând gustul primului măr cules de tine? Aroma nemaintâlnită, miezul crocant si mirosul delicios vor rămâne mult timp în amintirea ta. 

    Ne-am bucurat să îți oferim turul livezii, cu informații despre zona pomicolă Voinești, să îți prezentăm cele peste 10 soiuri cu detalii despre proprietățile gustative, despre țara de proveniență, dar si despre cum se cultivă merele. Ai descoperit merele românești precum Generosul, Voinea si Dacian, merele ce provin din America, precum Ionatan, Golden, Starkrimson, dar și merele ce provin din Japonia, precum deliciosul Mutzu. Toate cele 10 soiuri au fost la o întindere de mână distanță și ai putut să culegi fix din preferatele tale.  Să te plimbi în voie prin livadă și să mănânci cât de multe mere ai putut, sau să lenevești sub soarele blând de toamnă, totul a fost la alegerea ta.

   Eu, Crăița Merelor, ți-am împărtășit cu drag  povestea #TărâmuluiCrăiței și te-am însoțit în această experiență, unde ai descoperit: cum se culeg merele, care sunt secretele pentru a ramane fresh cât mai mult timp și ce soiuri se potrivesc cel mai bine pentru prăjituri, sucuri naturale sau platouri de brânzeturi.

  Pentru că nu se putea să fie doar o simplă zi de cules mere, ți-am pregatit #InstaCorners, atent alese și create de noi! Împreuna cu un fotograf profesionist am creat decoruri atent gândite, ce s-au împletit cu frumusețea livezii, unde lumina a cazut perfect, pentru ca tu și cei dragi ție să aveți parte de amintiri cu totul speciale.

    Ne-am bucurat să întâlnim grupuri de colegi veniți în team building, domnițe pasionate de fotografie, pregătite sa aduca tribut toamnei îmbelșugate dar si fotografi pricepuți ce au ales livada noastră pentru a crea cele mai frumoase tablouri de familie.

   Am explorat livada și scările către merele perfecte din vârful pomului împreună cu cei mai curajoși copii și ne-am bucurat de curiozitatea lor.

   Ne-am reîntâlnit prieteni dragi, am râs, am cules împreună si ne-am facut prieteni noi. 

     Suntem recunoscatori pentru oamenii frumoși pe care i-am intalnit și promitem să facem un obicei din acest prim eveniment! 

Durată

0
Săptămâni

Au participat

0
Persoane

S-au cules

0
Kg mere
Aboneaza-te la Newsletter si primesti un cod de reducere de 10% la prima comanda!

      


0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol
    Craita Merelor